4 euro korting

bij aankoop van

1 zak DCM Meststof Vital-Green Gazon 20 kg

Om voor u een gepersonaliseerde e-coupon te kunnen maken, vragen wij u onderstaande velden in te vullen:

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Actie geldig tot 15/06/2019. Bekijk hier de Algemene voorwaarden.


Opgelet: om er voor te zorgen dat uw bon zal aanvaard zal worden aan de kassa dient u met een aantal zaken rekening te houden.

  1. Knip elke bon individueel uit op de stippellijn. Een bon die niet uitgeknipt is zal niet aanvaard worden aan de kassa.
  2. Om ervoor te zorgen dat de streepjescode correct gelezen kan worden aan de kassa, gelieve uw bon in kleur of zwart-wit af te drukken op een wit blad. Gekleurde bladen of speciale papiersoorten zijn niet toegestaan.
  3. Print de bon op ware grootte uit (100%). De bon vergroten of verkleinen is niet toegestaan en kan de leesbaarheid van de streepjescodes verstoren.
  4. Uw bon moet uw naam en voornaam bevatten. Alle gegevens die u meedeelt voor het ontvangen van uw bon dienen echt, volledig en correct te zijn.
  5. Zorg ervoor dat de streepjescodes volledig afgedrukt werden en leesbaar zijn. Klachten over weigeringen aan de kassa door een slechte drukkwaliteit zullen als niet ontvankelijk beschouwd worden.

Deze kortingsbon is voor u persoonlijk. Het is verboden foute of fictieve gegevens op te geven om deze bon te verkrijgen. Enkel originele bonnen zullen worden aanvaard. Het is verboden de bon te kopiëren, aan te passen of te vervalsen. Deze bon is enkel geldig bij aankoop van het vermelde product en kan niet ingewisseld worden tegen geld. Deze bon is niet cumuleerbaar. Elke vorm van fraude zal aanleiding geven tot een klacht bij de bevoegde instanties.

Sluit de algemene voorwaarden