Trefwoorden
Afbeelding

Alleen afbeeldingen met het bestandsformaat (JPG, JPEG, PNG) en een maximale bestandsgrootte van 4MB zijn toegestaan​​.

Ik heb DCM Organische Meststof Gazon Proper gestrooid als meststof.

Ik heb DCM Organische Meststof Gazon Proper gestrooid als meststof. Hoe lang moet ik wachten om kale plekken in het gazon in te zaaien ?

Anoniem |
1
Antwoord
93
Bekeken

Antwoord

DCM

Voor het opnieuw inzaaien van kale plekken is het aan te raden 3 weken te wachten. Het onkruid is dan volledig afgestorven. Aangezien gras een lichtkiemer is, wordt hij niet diep ingezaaid, net de zone waar de eerste 3 weken het herbicide nog aanwezig is.

Als u kale of gele plekken in een gazon wilt herstellen, raden wij u DCM Riparo® Plus aan. Dit product is ontstaan uit onze jarenlange professionele praktijkervaring op sportvelden en staat voor graszaad van topkwaliteit gemengd met organische meststof in MINIGRAN®. De inmenging van organische meststof rijk aan fosfor bij het in- of doorzaaien zorgt voor een betere inworteling, wat zich boven de grond vertaalt in een sterkere grasmat. Een handige strooidoos zorgt bovendien voor een optimaal gebruiksgemak en een betere verdeling van de graszaden en de organische meststof. DCM Riparo® Plus bevat graszaad voor herstel en doorzaai. Tip: Gebruik DCM Vivimus® Gazon voor de afdekking van het graszaad, een betere kieming en een betere beworteling.

Zelf reageren?

Heb je zelf een gepast antwoord op deze vraag of heb je een andere mening deel deze dan met ons. (min. 20 tekens)